Lej en fliserenser

Leveret gratis til din adresse på Sjælland

Priser på at leje en fliserenser:

3000​ kr. i døgnet i hverdagene.
5500kr i weekend leje fra fredag til mandag.

Bliv ringet op

Ønsker du at høre mere eller leje vores flise renser – kan vi ringe dig op så snart vi har åbent.

Mere end 10 års erfaring

15 års garanti

Danmarks billigste pris

Du kan leje en fliserenser, leveret til din adresse på Sjælland af os. Mange ønsker selv, at kaste sig ud i at rense fliser derhjemme, det kan man sagtens, men istedet for at bruge en 12-1500kr på en hobbyrenser, der med stor sandsynlighed, brænder sammen inden du er halvvejs, kan du med fordel leje en fliserenser af os.

Lej en flisrenser hvis du har mos, alger eller flisepest på dine fliser derhjemme. Du kan nemt og hurtig slippe af med algerne og flisepesten, blot ved at leje vores højtrykspuler, der med det rigtige flisrenser hoved og tilpasset tryk, skånsomt men hurtigt renser din fliser.

Forskellen ved at at rense fliser, med en hobbyrenser og leje en industri højtrykrenser er enorm.  Vores renser er en Reno højtryksrenser, med benzinmotor, denne højtryksrenser yder 18 L. vand pr. minut og op til 220 bars tryk. Det gør at du kan rense ca 100m2 på 2 timer. Med en hobbymaskine, vil du kun kunne rense 100m2, på mellem 15-20 timer, hvis den ikke brænder sammen undervejs. Samtidig med du lejer maskinen, får du de korrekte kemikalier med.

Lej en professionel fliserenser for bare 3000kr i døgnet leveret gratis til din adresse på Sjælland.
Hvis du ønsker Kemi eller andet tilkøb med kan du se priser her:

Imprægnering

1200 kr inkl. moms

For 20 liter – svarer til 100-150m2
Forlænger holdbarheden 4 til 5 gange så lang tid.

Stenmel / Fugesand

100 kr inkl. moms

Pr. pose af 20 kg
Ukrudtshæmmende fugesand, som anvendes til fugning af både nye og eksisterende belægninger af beton og natursten. Fugematerialet er ovntørret hvilket gør at det er nemt at fylde i fugerne med en kost.
Pris pr pose er 100kr og rækker til ca 10m2

Skal du selv rense fliser?

Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej, hvis du lejer en flisrenser af Blato. Når du skal leje en fliserenser, kan du godt forberede dig inden vi levere den, du kan med fordel fjerne det store ukrudtskud. F.eks mælkebøtter skal lirkes op, rødden er typisk længere en selve blomsten og det er vigtigt at få den helt med op. Når du har fjernet ukrudt, kan du stille have møbler til side og sørge for at alle fliser er til at komme til og til slut feje arealet og købe benzin 95 blyfri hvis du skal rense mere en 0-100m2. Du er nu klar til levering af flise renseren.
Da vi gerne vil være sikker på du kommer godt i gang, er det en konsulent, der til daglig renser fliser, som levere maskinen til dig, han viser dig teknikker og hvordan vi tilslutter og kobler de forskellige dele til. Han er der ca. i 10 minutter og du kan få svar på alle dine spørgsmål omkring rensningen.

Depositum er 1000kr. Depositum og leje skal forudbetales, senest kontant eller på mobilPay ved levering.

KØRSEL
Vi har ingen kørselstillæg på sjælland, vi kommer på Lolland, mod et yderlige kørselstillæg på 500kr

OBS
Der er rift om maskinen, så forespørg i så god tid som muligt og bedst i hverdagene