Tagrens

Rens, algebehandling og maling af tag

Du har som kunde hos Blato Entreprise, mulighed for at få håndværkerfradrag på rensning af tag, og fradraget hører under kategorien – serviceydelser som giver fradrag. Denne kategori, giver et fradrag på op til 6.000 kr. pr. person i husstanden og udgør cirka 1/3 af arbejdslønnen.

Få et uforpligtende tilbud

- Bliv ringet op

siden 2014

15 års garanti

prismatch

Forlæng dit tags levetid

Når du vedligeholder dit tag, undgår du skader og kan udskyde en renovering

 

Hvorfor få det renset eller algebehandlet?:

Fra 1000 kr.

Vores priser med alt inklusive. Det betyder at i priserne indgår: moms, miljøtillæg samt kørsel – så absolut ingen overraskelser med ekstraregninger eller tillæg.

 

Vores algebehandling har fuld effekt efter 30 minutter. Alle lag af alger og mos går derefter i forrådnelse og alt efter lagets tykkelse går der fra 2 dage og op til 6 måneder, før det endelige resultat ses. Det er nu vand og vind, der skånsomt blæser og vasker det væk. Har du mos og grå lav på taget, tager det dog længere tid og vi anbefaler her algebehandling både forår og efterår.

Fra 80 kr/m2

Fra 60 kr/m2

Beskyt overflader mod ny algebelægning ved at imprægnere eller male dem. Imprægnering holder overfladen pæn og afviser smuds og fugt. Du får 10 års garanti på imprægneringen og vi tilbyder er service aftale på vedligeholdelsen hvor vi kommer en gang årligt.

Algebehandling og imprægnering – med garanti

Fra 140 kr/m2

er førende indenfor tagrens og tagmaling med mere end 20 års erfaring. Vores mange års erfaring gør os derfor til et sikkert valg, hvis De går og tænker på at få renset og malet Deres tag. Vi benytter os af markets bedste og nyeste miljøgodkendte udstyr, som opfylder alle krav og regler der er indenfor tagrens og tagmaling.


Forlæng levetiden af dit tag, det koster kun 80% af et nyt tag og får det til at fremstå som et nyt og flot tag.

Sådan foregår det

TRIN 1

Vi skummer taget i algerens

Uanset hvilken af vores tagrens løsninger, starter vi altid med at lægge en algebehandling af taget. Det løsninger mos og alger, så vi mere skånsomt kan rense taget helt i bund.

 

Efter en uge kan vi begynde på rensningen.

 

Du kan naturligvis vælge en algebehandling alene, dette er en langt mere prisvenlig løsning, I det vi ikke renser taget mekanisk vil man først opnå den fulde effekt af behandlingen efter 2 dage og frem til 6 måneder afhængigt af tagets type, samt vind og vejr i perioden. Se alle m2 priser nederst på siden for dette.

TRIN 2

Vi renser taget

Før rensning og maling af taget undersøges det for defekte tagplader, som kan føre til unødig vandindtrængen. Alle syge og knækkede plader udskiftes efter aftale. Lofter afdækkes med plast for at forhindre skader ved vandindtrængen. Tagrender renses for at undgå tilstoppelse og ophobning af asbestholdigt vand. Der påmonteres bølgeklodser efter forudgående aftale.

 

Alle vores medarbejdere har den nødvendige viden og erfaring som kræves, og vi har ligeledes alle nødvendige godkendelser. Vores udstyr er af højeste kvalitet, og vores fremgangsmåde er testet gennem mange år.

TRIN 3

Imprægnering eller Tagmaling

Tagmaling

Få malet taget i den farve du ønsker, vi maler udelukkende med det bedste Tagmaling fra Iso Paint. Den tætner og ønsker fra at gå fra rødt til sort tag eller omvendt, kan det nemt klares med denne maling.

 

Imprænering

Hvis du vælger en imprægnering, får du beskyttelse mod fremtidige alger, samt en bedre isoleringsevne, så du kan spare penge på opvarmningen af dit hus. Den er transparent og kan ikke fåes i farver. 

Forlæng levetiden af dit tag, det koster kun 80% af et nyt tag og får det til at fremstå som et nyt og flot tag.

Algebehandling af tag

En mere prisvenlig løsning er en algebehandling af taget. Her sprøjter vi taget med algemiddel fra jorden. Med tiden vil vind og vejr være med til at fjerne mos, alger og lignende fra taget.  I det vi ikke renser taget mekanisk vil man først opnå den fulde effekt af behandlingen efter 2 dage og frem til 6 måneder afhængigt af tagets type, samt vind og vejr i perioden.

 

Der kan forkomme tillæg for højder.

0-200m2

995,-

200-300m2

1495,-

300-400m2

1995,-

400m2 - ???m2

Særskilt tilbud gives