Få en fast aftale på vinduespolering

Vælg mellem bestilling og abonnement

Enkelt bestilling

fra 250 pr. polering
  • Fast pris og dag efter dig valg
  • Book når du syntes du trænger

Abonnement

fra 180 pr. polering
  • Spar op til 35% pr. polering
  • Altid rene vinduer
Billigst

Din vinduespudser på Sjælland fra 195kr pr. polering inkl. kørsel på hele Sjælland.

Vinduespolering/vinduesvask til private samt erhverv på hele Sjælland. Kvalitet og tilfredshed er vores nøgleord.


Blato pudser både traditionelt, med indsæber og ‘skvis’ som de fleste kender, men også med ultrarent vand.
Blato Entreprise vil altid vælge den bedste metode til opgaven, for at sikre det bedste resultat. Der er fordele og ulemper ved begge metoder. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det ene eller det andet, skal du være velkommen til at sende en besked eller kontakte Rasmus på telefon 42909094

Faste priser

Få et tilbud med en fastpris aftale

Faste ansatte

Vi forsøger at det altid er den samme

Faste dage

Vælg mellem 4, 8 eller 12. uge

Venlig service

Tilfredhedsgaranti og glade ansatte

Vi er perfektionistiske

Du skal ikke være bekymret for resultatet med Blato Entreprise ApS når vi pudser dine vinduer, vi går op i detaljer og tørre alle karme og kanter af.

Kamma Henriksen

Vi havde besøg af Rasmus efter de havde renset vores fliser, som vi i øvrigt er meget tilfredse med, men da det havde grisset lidt efter rensningen, til trods for at de havde sprøjtet mudder osv. ned, så kunne man stadig se lidt kalk pletter på ruden efter vask af fliserne, derfor vendte Rasmus tilbage med et tilbud, på at vasket vores vinduer og jeg må sige at de ikke har været pudset så flot før, heller ikke engang jeg selv, tilmed koster det langt mindre en jeg havde forventet og derfor har vi nu en fast aftale med Rasmus/Blato.dk om de kommer hver 4 uge udvendig og hver anden gang tager de indvendig med og jeg er helt tryg ved deres altid søde og venlige unge drenge, der kommer og pudser. MEGET TILFREDS, kærlig hilsen Kamma-

Kunde, Solrød strand

Anbefalinger erhverv

Vi bruger fast Blato Entreprise Aps, god service, kvalitet, pris og ydelse. Vi har haft flere forskellige vinduespudsere, men da Rasmus opsøgte mig, lagde han et tilbud jeg ikke har kunne sige nej til og kvaliteten er bestemt ikke faldet. Klar anbefaling fra Handelsskolen.

Amir Sehat

Jeg er bolig administrator og Rasmus står fast for vores vindues pudsning og trappevask. Kan kun anbefale et samarbejde med dem, der er aldrig noget bøvl og altid tilgængelig og et godt resultat til aftalte pris og tid.

Sif herman