Fliserens Køge

Få et uforpligtende tilbud

- Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Professionel fliserens

Som specialister i fliserens betyder det færdige resultat rigtig meget for os. Vi er derfor også kendt som værende effektive, professionelle og serviceminded. Og med en finalistplads som årets algebehandler 2021 går vi gerne den ekstra længde for, at både vores kunder og vi selv er tilfredse. Derfor tilbyder vi også en komplet løsning, når du vælger din fliserens hos Blato

Vores totalpakke i fliserens i Køge indbefatter bl.a.

  • Fjernelse af græskanter
  • Algebehandling, hvis nødvendigt
  • Miljøgodkendt fliserens
  • imprægnering
  • mulighed for årlige serviceaftale

Professionel service

15 års garanti

Danmarks billigste pris

Rene fliser år efter år

Vælger du totalpakken inden for fliserens hos os, så giver vi altid dine fliser en imprægnering. Dette gør vi, da vi ønsker at forlænge resultatet fra fliserensen så længe som muligt for vores kunders skyld. Dog giver det danske klima de optimale forhold til algevækst samt skidt og snavs. Alt efter flisetype, hvor fliserne ligger og meget mere, kan det derfor være nødvendigt at få endnu en fliserens efter kun nogle ganske få år. Det synes vi er ærgerligt – derfor tilbyder vi en årlige service, hvor vi én gang om året kommer ud og laver en skumbehandling på dine fliser, så netop skidt, snavs og alger kan holdes væk så længe som muligt. Derudover vil vi hvert 5 år giver fliserne en imprægnering, som er en ekstra forhindring for de genstridige alger og skidt. 

Lyder den årlige ordning som noget for dig, så skal du blot bestille en fliserens i Køge eller omegn, og herefter tilmelde dig den årlige service. Hvis du har fået en fliserens lavet af os, så giver vi helt op til 15 års garanti, så du kan være sikker på smukke fliser i så mange år som muligt.

Book en GRATIS prøverens

Hos Blato tilbyder vi altid vores kunder en gratis prøverens, så de kan se resultatet af en rens før de booker en fliserens. På den måde bliver resultatet mere håndgribeligt, og samtidig kan vores specialister opmåle arealerne, så du kan få den helt korrekte pris på en fliserens.  

Fliserens i Køge og andre byer

Vi kører ud til store dele af Sjælland, så du behøver ikke bo i Køge eller omegn fpr at få en fliserens hos Blato. Herunder har vi lavet et udpluk over de byer, som vi bl.a. kører ud til:

Uanset hvor du bor på Sjælland, så kører vi altid ud til dig uden kørselstillæg. Du skal derfor ikke betale for andet end din fliserens.

Fliserens Køge - Billederne taler for sig selv

Vores priser

Få en gratis prøverens

Fliserens med miljøgodkendte midler

Hos Blato går vi op i mere end bare glade kunder og flotte resultater – nemlig miljøet. Derfor er alle vores midler skånsomme og miljø godkendte, så det kun er algerne samt skidt og snavs, der bukker under for behandlingen. Du kan altså roligt book en fliserens i Køge eller omegn uden at skulle vælge mellem smukke fliser og miljøet.

Hos Blato finder du tre forskellige pakker indenfor fliserens i Køge, og du kan derfor altid vælge den pakke, som passer bedst til dine behov og ønsker til en fliserens. Vores mest populære pakke er totalpakken, hvor der bliver sørget for alt. Det betyder nemlig, at du absolut intet skal gøre, samt får dine fliser en imprægnering, der er med til at forlænge resultatet af fliserensen. 

Rensning af fliser og tag

Vil gerne give vores bedste anbefaling, vores fliser blev så flotte, selvom de havde mange år på bagen😇. Vi have en klar aftale om hvornår det skulle udføres. Så m/k stillede fredag aften 19.30 og fejede stenmel ud, dyb respekt. Den bedste anbefaling herfra.
Anne Grethe Jensen
Kunde

Vi er glade for arbejdetskrift her

Vi fik renset vores fliser onsdag 01-04-2020, og dagen efter fik vi lavet en imprægnering. Alt er gået godt og vi har nu super flotte fliser igen. Der er efterfølgende flere på vores vej som også bruger Blato, der også er glade for resultatet.
Thomas Skytte
Kunde

Virkelig flot stykke arbejde

Virkelig flot stykke arbejde, der blev udført til perfektion og så til en rigtig god pris. Fliserne er slet ikke til at kende længere. Vi valgte totalpakken, og det er vi bestemt ikke kede af, skulle ingenting gøre selv, kan klart anbefales. Et resultat vi er meget meget glade for.
Liff Behrendt
Kunde