Fliserens Kongens Lyngby

Få et uforpligtende tilbud

- Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Specialister i fliserens

Fliser, der er fyldt med alger, flisepest og mos, er noget, der kan få de fleste husejere til at rulle med øjnene. Dét er nemlig ikke særligt pænt – og det passer meget sjældent til den forestilling, man har om den hyggelige terrasse.

Hos Blato Fliserens kan vi hjælpe dig med at få den fliseterrasse, indkørsel eller stil, som du drømmer om. Vi er specialister inden for fliserens og bekæmpelse af alger. Og med mange års erfaring inden for branchen kan du være sikker på at få en algespecialist, der kan udføre et effektivt og professionelt stykke arbejde, som både du og vi kan være tilfredse med. 

 

Professionel service

15 års garanti

Danmarks billigste pris

Årlig service af fliserens

Hos Blato Fliserens tilbyder vi en serviceordning, hvor vi en gang om året kommer forbi og påfører fliserne en skumbehandling, der virker effektivt på nykommende alger. Behandlingen er skånsom og ikke noget, der kræver store forberedelser. Til gengæld er I dækket af 15 års garanti med en årlige serviceordning, hvis dine fliser har fået en fliserens og imprægnering af os. 

Med det danske klima har algerne gode levebetingelser. Derfor oplever mange, at algerne kommer tilbage inden for de første par år. Får disse alger, skidt og mere lov til at blive siddende, så vil fliserne hurtige trænge til en ny fliserens. Det er derfor både billigere og mere skånsomt for fliserne med en årlige serviceaftale, da den årlige skumbehandling er skånsom med flisernes overflade, men samtidig effektiv og nådesløs overfor algerne. 

Vores serviceaftale er desuden noget udover det sædvanelige. Vi kommer nemlig ikke kun med skumbehandlingen, men ligeledes med fugesand, når det er nødvendigt samt en ny imprægnering hvert 5 år, så du altid er sikret rene og flotte fliser. 

Du kan blive en del af vores serviceordning ved at sige det, når du kontakter os angående en fliserens. 

Book en GRATIS prøverens

Fliserens i Kongens Lyngby og resten af Sjælland

Som algebehandlere tilbyder vi fliserens i Kongens Lyngby, men ligeledes på resten af Sjælland. Byer, du bl.a. kan finde os i er:

og mange flere. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for et uforpligtende tilbud. Vi kører rundt på hele Sjælland uden kørselstillæg.

Fliserens Kongen Lyngby - resultater der taler for sig selv

Vores priser

Få en gratis prøverens

Rensning af fliser og tag

Vil gerne give vores bedste anbefaling, vores fliser blev så flotte, selvom de havde mange år på bagen😇. Vi have en klar aftale om hvornår det skulle udføres. Så m/k stillede fredag aften 19.30 og fejede stenmel ud, dyb respekt. Den bedste anbefaling herfra.
Anne Grethe Jensen
Kunde

Vi er glade for arbejdetskrift her

Vi fik renset vores fliser onsdag 01-04-2020, og dagen efter fik vi lavet en imprægnering. Alt er gået godt og vi har nu super flotte fliser igen. Der er efterfølgende flere på vores vej som også bruger Blato, der også er glade for resultatet.
Thomas Skytte
Kunde

Virkelig flot stykke arbejde

Virkelig flot stykke arbejde, der blev udført til perfektion og så til en rigtig god pris. Fliserne er slet ikke til at kende længere. Vi valgte totalpakken, og det er vi bestemt ikke kede af, skulle ingenting gøre selv, kan klart anbefales. Et resultat vi er meget meget glade for.
Liff Behrendt
Kunde