Fliserens Næstved

Få et uforpligtende tilbud

- Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Professionel fliserens i Næstved

Terrassen, indkørslen eller havestien – ligegyldigt hvilke fliser, der er fyldt med alger samt skidt og snavs, så er det sjældent et særligt flot syn. Hos Blato har vi derfor specialiseret os i at fjerne netop alger fra dine fliser, så de kan blive flotte igen. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken virkning en fliserens vil have på dine fliser, kan du altid bestille en gratis og uforpligtende prøverens. Vores fliserens er effektive, men skånsom mod naturen, da vi ikke vil gå på kompromis med hverken resultat eller miljøet. Vi laver fliserens i hele Næstved og omegn, så du er altid velkommen til at booke en fliserens eller en gratis prøverens. 

Som fliserenskonsulent kan du spørge os om råd og vejledning i alt, der omhandler fliserens og algebekæmpelse. Og med mange års erfaring inden for disse områder, kan du være sikker på at få råd fra professionelle og erfarne algebekæmpere. 

Vi glæder os til at komme forbi Næstved til din fliserens.

 

Professionel service

15 års garanti

Danmarks billigste pris

Årlig service af fliserens

Ønsker du, at dine fliser aldrig skal blive grimme af alger igen, så tilbyder Blato en årlige serviceordning. Her kommer vi ud hvert år og efterbehandler dine fliser med en effektiv og skånsom skumbehandling. 

Har du fået en fliserens med imprægnering lavet af os, så kan vi tilmed tilbyde dig 15 års garanti på din serviceaftale. På den måde er du sikret, at du altid har pæne og rene fliser, uden at du selv skal bekymre dig om at tage kontakt til et nyt firma hver gang.

Desværre udgør det danske klima et godt miljø for algevækst, og derfor kan fliserne rundt omkring i de danske haver hurtigt komme til at se gamle ud. Derfor er vores serviceaftale en optimale løsning for dig, der ikke vil bekymre dig om vind og vejr, men stadigvæk gerne vil have flotte fliser. Og med vores serviceaftale får du endda mere end blot en skumbehandling hvert eneste år. Vi medbringer nemlig fugesand, hvis det er nødvendigt, og giver fliserne en ny imprægnering hvert 5 år, så de forbliver fine og nye. 

Hvis du gerne vil være en del af vores årlige serviceaftale, så kan du sige det, når du booker en fliserens i Næstved.

Book en GRATIS prøverens

Fliserens i Næstved og resten af Sjælland

Som algebehandlere tilbyder vi fliserens i Næstved, men ligeledes på resten af Sjælland. Byer, du bl.a. kan finde os i er:

og mange flere. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for et uforpligtende tilbud. Vi kører rundt på hele Sjælland uden kørselstillæg.

Fliserens Næstved - resultater, der taler for sig selv.

Vores priser

Få en gratis prøverens

Rensning af fliser og tag

Vil gerne give vores bedste anbefaling, vores fliser blev så flotte, selvom de havde mange år på bagen😇. Vi have en klar aftale om hvornår det skulle udføres. Så m/k stillede fredag aften 19.30 og fejede stenmel ud, dyb respekt. Den bedste anbefaling herfra.
Anne Grethe Jensen
Kunde

Vi er glade for arbejdetskrift her

Vi fik renset vores fliser onsdag 01-04-2020, og dagen efter fik vi lavet en imprægnering. Alt er gået godt og vi har nu super flotte fliser igen. Der er efterfølgende flere på vores vej som også bruger Blato, der også er glade for resultatet.
Thomas Skytte
Kunde

Virkelig flot stykke arbejde

Virkelig flot stykke arbejde, der blev udført til perfektion og så til en rigtig god pris. Fliserne er slet ikke til at kende længere. Vi valgte totalpakken, og det er vi bestemt ikke kede af, skulle ingenting gøre selv, kan klart anbefales. Et resultat vi er meget meget glade for.
Liff Behrendt
Kunde