Fliserens Roskilde

Få et uforpligtende tilbud

- Udfyld formularen, så ringer vi dig op

Effektiv fliserens i Roskilde

Ønsker du en fliserens i Roskilde eller omegn, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken miljø eller resultat? Hos Blato tilbyder vi en effektiv, men skånsom fliserens af din terrasse, indkørsel eller lignende. Som finalist som årets algebehandler 2021 går vi utrolig højt op i både resultat samt kunderservice – du vil derfor altid møde medarbejdere, der er professionelle og imødekommende overfor jer. 

Vælger du totalpakken i fliserens hos os, får du bl.a.

  • Hakket evt. græskanter væk fra fliserne
  • Opløsende algebehandling, hvis nødvendig
  •  Miljø godkendt fliserens
  • Nanoimprægnering 

Professionel service

15 års garanti

Danmarks billigste pris

Fliserens med årlig service

Rene og flotte fliser bliver hurtigt en afhængighed, som er svær at slippe af med. Derfor tilbyder vi en helt særlig ordning til dig, der ønsker smukke fliser år efter år. Nemlig en årlig service, hvor vi kommer ud til dig og giver dine fliser en skumbehandling, der holder alger, skidt og snavs væk. Dette forlænger fliserensens effekt med helt op til 15 år, og derfor har vi netop 15 års garanti på fliserens, der er udført af os. På den måde er du sikret, at vi altid står klar til at rykke ud, hvis dine fliser har behov for en skumbehandling. Hvert 5 år vil dine fliser få en ny imprægnering, så de altid står skarpe og fuldt beskyttet. 

Og som en helt særlig ekstraservice tilbyder vi endda at sprede fugesand på dine fliser, hvis der er et behov for det. Vi går nemlig meget op i kvaliteten af vores arbejde, det betyder helt konkret, at vi ikke er tilfredse, før dine fliser er helt fine og fornødenhederne er der til, at de forbliver pæne så længe som muligt. 

Vælger du en fliserens i Roskilde eller omegn hos Blato kan du altid vælge at tilkøbe den årlige service. Både vores fliserens og skumbehandling er udarbejder med omtanke for miljøet, så du ikke behøver have dårlig samvittighed, fordi du vil have smukke fliser

Gratis prøverens

Hos os kan du altid bestille en gratis prøverens inden du beslutter, om du ønsker en fliserens på hele området. De fleste af vores tidligere kunder er dog blevet overrasket, når de ser, hvor pæne deres fliser egentlig kan blive med en god fliserens. Når vi giver en gratis prøverens hjemme hos dig, måler vi også arealet op, hvor du ønsker fliserensen – derefter kan vi give dig et konkret og uforpligtende tilbud på, hvad en fliserens vil koste.

Vi er blandt Danmarks billigste på markedet inden for fliserens, og du kan derfor være sikker på, at du får både en billig og professionel fliserens i Roskilde.

Book en GRATIS prøverens

Fliserens i Roskilde samt resten af Sjælland

Hvis du ønsker en fliserens, men du ikke bor i Roskilde, så skal du ikke være ked af det. Vi arbejder nemlig langt fra kun i Roskilde. Vi har opstillet en række byer, som vi ofte besøger, og er din by ikke på listen, så giv os et kald alligevel. 

Uanset by er du er altid velkommen til at skrive eller ringe, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på flisrens hos dig. Vi kører rundt på hele Sjælland uden kørselstillæg.

Fliserens Roskilde - resultater der taler for sig selv

Vores priser

Få en gratis prøverens

Rensning af fliser og tag

Vil gerne give vores bedste anbefaling, vores fliser blev så flotte, selvom de havde mange år på bagen😇. Vi have en klar aftale om hvornår det skulle udføres. Så m/k stillede fredag aften 19.30 og fejede stenmel ud, dyb respekt. Den bedste anbefaling herfra.
Anne Grethe Jensen
Kunde

Vi er glade for arbejdetskrift her

Vi fik renset vores fliser onsdag 01-04-2020, og dagen efter fik vi lavet en imprægnering. Alt er gået godt og vi har nu super flotte fliser igen. Der er efterfølgende flere på vores vej som også bruger Blato, der også er glade for resultatet.
Thomas Skytte
Kunde

Virkelig flot stykke arbejde

Virkelig flot stykke arbejde, der blev udført til perfektion og så til en rigtig god pris. Fliserne er slet ikke til at kende længere. Vi valgte totalpakken, og det er vi bestemt ikke kede af, skulle ingenting gøre selv, kan klart anbefales. Et resultat vi er meget meget glade for.
Liff Behrendt
Kunde