Graffitirens

Få et uforpligtende tilbud

- Bliv ringet op

siden 2014

15 års garanti

prismatch

Graffitiafrensning på hele Sjælland

Har du været udsat for hærværk i form af graffiti, så kan Blato hjælpe, ring til os på telefon 42909094. Vi stiller straks med kompetente folk, der medbringer den rette løsning til netop din udfordring.

 

Vi tilbyder også at lægge en imprægnering, der gør det meget vanskeligt at udøve graffiti hærværk. Vi laver gerne en mindre graffitirens og en prøve imprægnering, inden vi påbegynder behandlingen. Med en sådan fremgangsmåde kan du være sikker på, at behandlingen ikke er årsag til misfarvninger.

 

Du kan imidlertid ikke forvente, at en imprægnering med antigraffiti er helt usynlig, men vi sørger naturligvis for at vælge det optimale graffiti remover og imprægnerings produkt til netop din facades overflade, så du opnår det bedst mulige resultat. Blato anvender kun miljø godkendte produkter. Vores produkter anvendes kun efter instruktion eller kurser i anvendelsen. Dette skåner både miljøet og forebygger personskader.

Graffitiafrensning Priser

Prisen er 995,- for opstart af de første 4 kvm. Herefter koster det kr. 300,- pr. kvm. Ønsker man efterfølgende en anti graffiti behandling af facaden koster dette 170,- pr kvm.

AKUT opgaver og vi rykker ud og fjerner graffitien i dag. 450,- i udryknings gebyr

Priser er inkl. moms – Fri kørsel på hele sjælland

 

Ting du skal være opmærksom på : • Der nogle facader hvor der vil forekomme mindre skygger efter afrensningen, hvis facaden ikke har været behandlet fra tidligere afrensninger. • Graffiti fjernes op i maks. 2.5 meters højde. • Ordningerne gælder primært facadedele. Ved andre bygningsdele, eksempelvis døre/vinduer kan det blive nødvendigt at foretage en op maling, mod merpris. • Der skal være fri adgang til ejendommen i tidsrummet 06.00 til 17.30. • Tilbud afregnes 8 dage fra fakturadato.

 

Serviceabonnement: Ved et serviceabonnement på graffitirens, tilser vi ejendommen én gang ugentligt, hvor vi afrenser, hvis der er kommet graffiti-hærværk. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på et serviceabonnement ved graffitirens.