Pakker og priser

Vi gør en stor dyd i at udføre vore arbejde til perfektion

Vi har 3 pakker, så du kan vælge den, der passer til dit behov.

Få et uforpligtende tilbud

- Bliv ringet op

Fliserens

- Nemt, hurtigt og billigt.

Når du renser fliser, ser de atter ud som nye.
Spar din egen tid, nyd kaffen i haven og lad os gøre arbejdet.

Vi har 3 løsninger til fliserens, det er fordi folk har forskellige behov. Nogen ønsker kun at få renset fliserne, da huset måske skal sælges og skal stå flot til billeder og besøgende (de vælger pakke 1), andre vi gerne spare penge, ved at gøre lidt af arbejdet selv som at hakke græs kanter og feje stenmel ud, som i øvrigt kan købes af os til vores indkøbspris, – men stadig få et flot og holdbart resultat med imprægnering (de vælger pakke 2). 

Til slut har vi som ingen af vores kollegaer på markedet Totalpakken her kan du blot læne dig tilbage, eller komme hjem efter en lang arbejdsuge til en fuldstændig ordnet terrase/indkørsel/stier, når vi renser fliser i totalpakken, få du et fuldstændig færdig resultat – Her starter vi med at hakke alle græs kanter, der læner sig ind overfliserne, så bliver flisen bliver renset i bund med højtrykspuling og for at være sikker på alle rester af alger, samt flise pest forsvinder, behandler vi med algebehandling ovenpå. Dernæst imprægnere vi fliserne med en primer og til slut og fejer stenmel ud. Som et af de få fliserens firmaer, fejer vi stenmelen ud for dig. På den måde sikre vi det kommer korrekt ned imellemfliserne, men det rigtige mængde stenmel. Du er nu fuldstændig klar til at nyde til “nye” fliser.

Pakke 1

45 kr. pr./m2

Vi højtryksrenser så alt mos, flisepest, snavs og alger væk, vi renser med tilpasset tryk så overfladen ikke ødelægges, til slut skummer vi med en gang algebehandling, som også er forebyggende.

Pakke 2

60 kr. pr./m2

Dag 1.
Vi fjerner ukrudt og så højtryksrenser vi alt mos, flisepest og alger væk, med tilpasset tryk så overfladen ikke ødelægges. Derefter skummer vi med en algebehandling.

Dag 2. (Kræver tørvejr) nogen gange kan vi samme dag.
Imprægnering af fliser – Stenmel kan købes med til 100 kr pose. 1 pose rækker ca. til 10 m2 

Totalpakken

80 kr. pr./m2

Totalpakken er luksus til dig og dine fliser og kræver vi kommer over 2-4 dage og kan forløbe over 2-3 uger alt afhængig af øvrige opgaver og vejret.

Vi gør lidt mere

I vores totalpakke skal du særligt bemærke, Vi hakker græskanter og fejer stenmelet ud for dig.

Vi har det rigtige udstyr, så du er sikret, at dine fliser bliver skånsom renset, med tilpasset tryk og vand! 15 års Garanti.

Bemærk.  Mindste prisen er altid min. for 80 m2, da vi hverken har kørselstillæg, opstarts gebyr eller andet. Så hvis du kun har 20, 40 eller 79 m2, er mindste prisen altid minimum det der svarer til 80 m2, uanset hvilken pakke du vælger.

Har du fået Pakke 2 eller Totalpakken, kan vi tilbyde dig en fast service aftale med 15 års garanti.

Få en fast service aftale, hvor vi sætter dig i kalender og kontakter dig 1 gang  årligt, når det er tid til service – prisen er kun 10 kr/m2 – Vi algebehandler  (Mindste beløb er dog 800kr)

Holder du Service hvert år, da har du 15 års garanti mod fornyet algevækst og mos.

Kørsel

Vi har ingen kørsels tillæg på sjælland, vi kommer på Lolland, mod et yderlige kørselstillæg og vi renser fliser på Bornholm, 2 uger i løbet af sommeren, her bedes du skrive dig op via vores mail adr.

OBS

Mindste prisen er altid min. for 80 m2, da vi ikke har et kørselstillæg. Så hvis du kun har 20, 40 eller 80 m2, er mindste prisen altid min. det der svarer til 80 m2, uanset hvilken pakke du vælger.

Få renset dine fliser på din terrasse eller rundt om dit hus, du flisernes flotte farve og struktur frem igen.

NB: Du kan få håndværkerfradrag på denne ydelse Såfremt at håndværkerfradraget ikke er brugt på andre opgaver. se mere her: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234759

Book en GRATIS prøverens og få et uforpligtende tilbud nu

Udfyld formularen og bliv ringet op indenfor 24 timer, du kan få en pris over telefonen, ellers kan vi komme gratis ud og måle dine m2 op og lave en gratis prøverensning, se mere om prøverens her