Se vores priser og pakker

Fliserens på hele sjælland uden kørselstillæg

Vi har 3 pakker : du kan vælge den, der passer til dit behov, du kan også få rådgivning til at vælge den bedste løsning for dig, når vi kommer ud og måler op og beregning din pris

15 års garanti : Har vi stået for rensningen af fliserne med efterfølgende imprægnering, så giver vi tilmed 15 års garanti – så længe du er tilmeldt vores serviceordning

Gratis besøg og prøverens : Vi kommer gerne ud til dig og tilser, vejleder og giver dig et godt tilbud på fliserens

Professionel vejledning

- Bliv ringet op

Pakke 1

ingen garanti
kr70
kr 42
pr/m2
  • Fliserens

Pakke 2

15 års garanti
kr90
kr 54
pr/m2
  • Fliserens
  • Imprægnering

Totalpakken

15 års garanti og ren nydelse
kr120
kr 72
pr/m2
  • Græskanter
  • Fliserens
  • Imprægnering
  • Stenmel
Popular

Rensning af fliser og tag

Vil gerne give vores bedste anbefaling, vores fliser blev så flotte, selvom de havde mange år på bagen😇. Vi have en klar aftale om hvornår det skulle udføres. Så m/k stillede fredag aften 19.30 og fejede stenmel ud, dyb respekt. Den bedste anbefaling herfra.
Anne Grethe Jensen
Kunde

Vi er glade for arbejdetskrift her

Vi fik renset vores fliser onsdag 01-04-2020, og dagen efter fik vi lavet en imprægnering. Alt er gået godt og vi har nu super flotte fliser igen. Der er efterfølgende flere på vores vej som også bruger Blato, der også er glade for resultatet.
Thomas Skytte
Kunde

Virkelig flot stykke arbejde

Virkelig flot stykke arbejde, der blev udført til perfektion og så til en rigtig god pris. Fliserne er slet ikke til at kende længere. Vi valgte totalpakken, og det er vi bestemt ikke kede af, skulle ingenting gøre selv, kan klart anbefales. Et resultat vi er meget meget glade for.
Liff Behrendt
Kunde

Få tilbud på fliserens med resultater der taler for sig selv

Fliserens med omhu

Professionel vejledning

- Bliv ringet op

Tilbud på fliserens på hele sjælland.

Vi kører i hele landet, uden kørselstillæg. Det vil sige at uanset hvor du bor i landet kan du få renset dine fliser. Det gør ingen forskel om det er Næstved, Slagelse, Roskilde, Holbæk, Dragør, Søborg, Kastrup, Gentofte, Greve, Runsted, København, Køge, Viborg, Vejle, Ry, Aarhus, Holstebro, Herning, Randers, Hillerød, Esbjerg, Skagen, Aalborg, Skanderborg, Ebeltoft, Fredericia, Horsens, Kolding, Aabenraa, Middelfart, Kolding, Silkeborg eller Helsinge. Vi vil med glæde rense dine fliser.